Sněz své BodyBello. Teď.
ANEB proč můžete BodyBello bez obav zkonzumovat? Když něco dělám, dělám to pořádně. Tak jsem prostě jednou musela to BodyBello sníst, když to pořád hlásám...
Všude kolem nás je přírodní a domácí kosmetika, frčí ruční výroba a DIY (jak říká naše Julča dýajváj), vracíme se k přírodě a "jdeme po zdroji". Ale ne vše, co se tváří jako přírodní a domácí splňuje kritéria "zdravosti".
Co můžu sníst, tím se můžu namazat...
Moje cesta je (cokoli) tvořit z původních surovin. V kuchyni nevařím z pytlíku, nepoužívám polotovary a než něco koupím, třikrát si rozmyslím, jestli nejsem schopná to vyrobit sama.
A tak vzniklo i BodyBello. Smícháním surovin, které samy o sobě můžete zkonzumovat.
Tak je BodyBello vyrobené z kakaového másla, nezbytné součástí čokolády, bambuckého másla, které se využívá v africké kuchyni podobně jako kokosový tuk, z včelího vosku a éterického oleje. Snad jedině ten vonný olej při požití většího než stopového množství nemusí být úplná delikatesa. Vejdi a neuškoď. Já používám aroma oleje od Hanna Maria - jak oni sami píšou, ty jsou přírodní. No doubt! :) Ale popíjet je nebudem.
Tak už víte, proč je BodyBello bezpečně jedlé.
Mazání zdar!
Maki
PS: Když jsem se při focení zakusovala do BodyBella, nebylo to dobré. Tak to nezkoušejte. Víte, co tím myslím, ne?